Skip to navigation Menu

Immigratie en Naturalisatiedienst (IND)

De IND is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland. Dat houdt in dat de IND alle aanvragen beoordeelt van vreemdelingen die in Nederland willen verblijven of Nederlander willen worden. Het kan gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land. Maar bijvoorbeeld ook om mensen die in Nederland willen werken en wonen. Of om mensen die al zo lang in Nederland wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom willen naturaliseren.

Neele-VAT

Neele-Vat Logistics is één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam. Het familiebedrijf, samen gegaan in 2015, beschikt over vestigingen: in Rotterdam, Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam Maasvlakte, Rotterdam Botlek, Amsterdam, Schiphol, Duiven, Coevorden, Zwijndrecht,  Zeebrugge, Moskou, Vantaa (Finland) Oradea (Roemenië) en Praag.

Brezan Automaterialen

Brezan Automaterialen is een leverancier met een totaaloplossing voor het autobedrijf en particulieren. Brezan Automaterialen zorgt met een aantrekkelijk assortiment voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd, op de juiste plaats. Door het bieden van een totaalpakket van producten en ondersteunende diensten aan het autobedrijf, biedt Brezan Automaterialen het verschil.

Beekenkamp

Een familiebedrijf bestaande uit Beekenkamp Plants - vegetables & ornamentals - , Beekenkamp Verpakkingen en Deliflor Chrysanten.

Sinds de oprichting in 1951 is de groep uitgegroeid tot een bedrijf met 2200 medewerkers wereldwijd, een productie van meer dan 1,7 miljard jonge planten per jaar en een totaal areaal aan kassen van bijna 80 hectare.

MN Services

MN is een van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland.  Met ruim 60 jaar ervaring zijn ze voor haar opdrachtgevers een partner met gedegen kennis van het Nederlandse pensioenstelsel. En dat wordt gewaardeerd: ze beheren een vermogen van ruim € 105 miljard voor diverse pensioenfondsen, in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

CBR

Het CBR is een publiekrechtelijk zelfstandig bestuursorgaan (zbo). Ze is door de minister van Infrastructuur en Milieu belast met een verkeersveiligheidstaak: het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek.

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer zorgt ervoor dat advocaten, accountants, boekhouders en professionals in de gezondheidszorg meer effectief en efficient kunnen werken. Ze biedt informatie, softweare en diensten die de juiste inzicht bieden, intelligente tools verschaffen en richting geven aan zaken die er binnen deze sectoren toe doen.

SCC

SCC ondersteunt nationale en internationale bedrijven en instellingen door middel van het adviseren, leveren, implementeren en beheren van innovatieve ICT-infrastructuren.

Zij creëren meetbare toegevoegde waarde bij haar klanten met als doel de continuïteit voor zowel de klant als haar eigen organisatie te waarborgen.

Autobinck

Autobinck is een toonaangevende speler in de automotive markt. Het bedrijf combineert historisch opgebouwede kennis met modern entrepreneurschap in de verkoop van automobielen, financiele diensten en after sales producten en services door heel Europa. Binnen zeven landen in de Benelux en centraal Europa, en met ruim 1700 medewerkers biedt Autobinck volledige service en ondersteuning aan veel toonaangevende merken in de automotive industrie.

Gemeente Oegstgeest

Oegstgeest is een groen en rustig dorp, centraal gelegen in de Randstad vlakbij Den Haag en Schiphol. Het ligt aan de A44 en het is bereikbaar via het centraal station van Leiden. Oegstgeest telt ruim 22.000 inwoners.

DELTA

DELTA levert energie, infra- en milieudiensten en digitale services, zoals internet, telefonie en radio en tv-signalen. In thuisbasis Zeeland neemt een groot deel van de huishoudens producten en diensten af van the multi-utility company.
Op de zakelijke markt is DELTA actief in binnen- en buitenland op het gebied van afvalverwerking, energie en digitale dienstverlening. De onderneming biedt werk aan ruim 3.000 professionals.

Servicepunt71

Vier gemeenten - Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude - hebben de interne bedrijfsvoeringstaken geconcentreerd in één organisatie, Servicepunt71. De gemeenten zijn hierdoor minder kwetsbaar, kunnen beschikken over professionelere en deskundigere medewerkers en kunnen de arbeidskracht efficienter inzetten.

De nieuwe organisatie biedt de gemeenten de mogelijkheid zich meer te richten op het eigen primaire proces, dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen.

DAF Trucks

DAF Trucks is een sterk groeiende internationale producent van middelzware en zware trucks. Met haar kernactiviteiten concentreert DAF Trucks zich op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en service van middelzware en zware bedrijfswagens. DAF Trucks heeft productiefaciliteiten in Eindhoven en Westerlo (B). Ook DAF’s eigen Design Center is in Eindhoven gevestigd. Het tekent voor de moderne styling van het complete DAF-programma. Dankzij de hoge efficiency, de korte communicatielijnen, maar vooral de toewijding voor niets dan trucks, neemt de onderneming een zeer concurrerende positie op de Europese markt in.

Veenman

Veenman is al ruim 94 jaar gespecialiseerd in het optimaliseren van documentenstromen. Onze aanpak is gebaseerd op gedegen kennis van de markt, degelijke analyses en een professioneel advies. 

Veenman levert geintegreerde document management solutions. Onze adviseurs hebben een ruime ervaring in document management en stellen continu orde op zaken door een gedegen inventarisatie waarbij invulling wordt gegeven aan de wensen en eisen van de klant.

Gemeente Haarlem

Haarlem is een van de mooiste oude steden van Nederland. Het is een prettige, veilige stad met ca. 150.000 inwoners. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en heeft een aantrekkelijke, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden en een gezellig centrum met een grote verscheidenheid aan winkels, cafes en restaurants. Haarlem wordt ook wel de meest Vlaamse stad van het Noorden genoemd.

Fujitsu

Fujitsu is een toonaangevende leverancier van op IT gebaseerde bedrijfsoplossingen voor de wereldwijde markt. Met ongeveer 175.000 werknemers en klanten in 70 landen, combineert Fujitsu een wereldwijd bestand van specialisten in systemen en diensten met een zeer betrouwbaar arsenaal aan computer- en communicatieproducten en geavanceerde micro-elektronica die zijn klanten een aanzienlijke meerwaarde garanderen.

Gemeente Rijnwoude

De gemeente Rijnwoude kenmerkt zich door een open en weids landschap, afgewisseld met de nog 'dorps' gebleven kernen. Zo is Rijnwoude een centrale gemeente in het Groene Hart, maar de economische bedrijvigheid komt steeds dichterbij en neemt verder toe. Het gemeentebestuur wil het dorpse en landelijke karakter van Rijnwoude behouden, maar kan en wil meer economische groei niet tegenhouden. Zonder die groei zou het woon- en leefklimaat van de gemeente er immers alleen maar op achteruit gaan.

Gemeente Zoeterwoude

De gemeente Zoeterwoude ligt in Zuid-Holland. In de gemeente wonen 8.200 inwoners en zijn 769 bedrijven gevestigd op een oppervlakte van 2.168 hectare. De gemeente heeft twee kernen: Zoeterwoude-Dorp en Zoeterwoude-Rijndijk en een aantal buurtschappen. De gemeente ligt tegen Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Rijnwoude en Zoetermeer aan en maakt deel uit van de regio Holland Rijnland.

Saxion

Met vestigingen in Enschede, Deventer en Apeldoorn en 23.000 studenten is Saxion een van de grootste hogescholen van Nederland. Saxion biedt een zeer uitgebreid assortiment opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, nationaal en internationaal.

Evides

Evides is een bedrijf dat haar publieke taak van watervoorziening ondernemend uitvoert voor huishoudens en industriele afnemers. In haar bedrijfsvoering wil Evides toonaangevend zijn in de wijze waarop zij de belangen van huishoudens en industrie, medewerkers en aandeelhouders dient. Daarbij zet Evides zich actief in voor maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van watervoorziening en gaat op een verantwoorde wijze om met het milieu.

VION Food Group

VION Food Group, met het hoofdkantoor in Eindhoven (NL), is een internationaal opererend foodbedrijf dat actief is op het gebied van hoogwaardige voedingsmiddelen en ingredienten voor mens en dier.

Gemeente Langedijk

Gemeente Langedijk is een heerlijke gemeente om in te wonen. De Langedijkers hechten aan de rust en ruimte in hun eigen gemeente. Maar de gunstige ligging tussen Alkmaar en Heerhugowaard maakt dat alle voorzieningen en gemakken van de stad dichtbij voor handen zijn. Ook de Randstad is vanuit Langedijk goed bereikbaar. In Langedijk stopt de Randstad en begint de rust.

Docdata fulfilment

Vanuit eigen magazijnen in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië verzorgt Docdata logistieke diensten voor onder andere bol.com, V&D en Zalando. Cruciaal hierbij is het goed kunnen op- en afschalen van capaciteit op basis van orderaantallen, om zo altijd een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening te kunnen bieden. Op deze manier maken we de kosten flexibel, één van de voornaamste redenen voor onze klanten om hun fulfilment (alle logistieke activiteiten) uit te besteden.

Roobol

Sinds jaar en dag staan vakmanschap, betrokkenheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Meer dan 60 jaar geleden opende Roobol de eerste winkel. Nu heeft Roobol Hage wooncomfort overgenomen en is het een bedrijf met ruim 50 winkels in de woninginrihting.